NIEUW BIJ MD SCOOTERS: AGM E-BIKE EN KIQ ELEKTRISCHE STEP

AGM GT250

 2.099,00 incl. btw

De fatbike heeft trapondersteuning tot 25km/h. Een (bromfiets) rijbewijs is niet nodig en een minimum leeftijd is er niet. De AGM GT250 is er voor jong en oud!

De fatbike is standaard voorzien van een uitneembare LG Lithium-ion 48V 12.8Ah accu (614Wh). Hiermee is een actieradius van max 70km op economy mode te behalen, dit is dus ruim voldoende voor dagelijks gebruik.

Het is verstandig je scooter te verzekeren. Ook dit kunnen wij voor jou uit handen nemen, zodat jij zorgeloos kunt toeren. Voor vrijblijvend advies nemen we graag contact met je op.
Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal
Artikelnummer AGM-GT250 Categorie

Beschrijving

 • LED VERLICHTING
  Zowel voor als achter is de fatbike voorzien van LED verlichting. De LED verlichting is efficiënt in stroomverbruik en geeft optimaal zicht.

 

 • DIGITAAL DISPLAY
  Het handige digitale display van de fatbike geeft alle belangrijke informatie overzichtelijk weer. Onder andere de huidige snelheid, gereden afstand en het batterijniveau zijn in één oogopslag te zien. Het digitale display is zo ontworpen dat deze zeer laag in energieverbruik is.

 

 • STEPS
  De fatbike is standaard voorzien van passagier steps. Hiermee kan je dus onbezorgd toeren met z’n tweeën.

 

 • USB LADER
  De fatbike is standaard voorzien van een USB lader.

 

 • SHIMANO 7 SPEED VERSNELLINGEN
  De fatbike is voorzien van Shimano 7 speed versnellingen. Hiermee kan je  probleemloos soepel schakelen.

 

 • UITNEEMBARE ACCU
  De fatbike is voorzien van een uitneembare LG Lithium-ion 48V 12.8Ah accu met 614Wh. Hiermee heeft de AGM GT250 een actieradius op Economy mode van max 70km en op Full power max 50km.

 

 • TRAPONDERSTEUNING
  De fatbike is voorzien van een 250 watt achterwielmotor. De motor heeft 5 verschillende trapondersteuningsstanden, deze zijn eenvoudig in te stellen via de besturingsknoppen op het stuur.