NIEUW BIJ MD SCOOTERS: AGM E-BIKE EN KIQ ELEKTRISCHE STEP

ENJOY LIFE, RIDE AGM.

Nieuw bij MD Scooters: de AGM GT-250. De AGM fatbike heeft trapondersteuning tot 25km/h. Een (bromfiets) rijbewijs is niet nodig en een minimum leeftijd is er niet. De AGM GT250 is er dus voor jong en oud!
 
 

Digitaal display

Het handige digitale display van de fatbike geeft alle belangrijke informatie overzichtelijk weer. Onder andere de huidige snelheid, gereden afstand en het batterijniveau zijn in één oogopslag te zien. Het digitale display is zo ontworpen dat deze zeer laag in energieverbruik is.

Uitneembare accu

De fatbike is voorzien van een uitneembare LG Lithium-ion 48V 12.8Ah accu met 614Wh. Hiermee heeft de AGM GT250 een actieradius op Economy mode van max 70km en op Full power max 50km.

STEPS

De fatbike is standaard voorzien van passagier steps. Hiermee kan je dus onbezorgd toeren met z’n tweeën.

USB lader

De fatbike is standaard voorzien van een USB lader.

SHIMANO 7 SPEED VERSNELLINGEN

De fatbike is voorzien van Shimano 7 speed versnellingen. Hiermee kan je  probleemloos soepel schakelen.

Led verlichting

Zowel voor als achter is de fatbike voorzien van LED verlichting. De LED verlichting is efficiënt in stroomverbruik en geeft optimaal zicht.

Trapondersteuning

De fatbike is voorzien van een 250 watt achterwielmotor. De motor heeft 5 verschillende trapondersteuningsstanden, deze zijn eenvoudig in te stellen via de besturingsknoppen op het stuur.

Plan een proefrit in

Plan nu jouw proefrit in! Kies een gewenste datum & tijdstip en je ontvangt binnen 24 uur een reactie. Liever direct een reactie? Neem dan contact op met 06 10 02 39 58

Let op: een proefrit inplannen kan alleen op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00