NIEUW BIJ MD SCOOTERS: AGM E-BIKE EN KIQ ELEKTRISCHE STEP

Heb je vragen of schade? Dan kan MD Scooters voor jou de zorg uit handen nemen.

Wanneer je bij MD Scooters een scooter koopt, kun je deze ook gelijk laten verzekeren. Dit kan zowel voor je nieuwe als occasion scooter. Want je wil natuurlijk als bezitter van een (nieuwe) scooter goed verzekerd de weg op. Daarnaast ben je in Nederland verplicht om voor je bromfiets een WA-verzekering af te sluiten. Je kunt deze verzekering overigens uitbreiden met een diefstal- of een cascoverzekering.

Verzekering afsluiten via MD Scooters

MD Scooters werkt samen met ENRA, specialist in tweewielerverzekeringen. Het fijne aan deze samenwerking is, is dat wij alles voor je kunnen regelen. Heb je vragen of schade? Dan kan MD Scooters voor jou de zorg uit handen nemen. Je hoeft alleen contact op te nemen met ons en wij regelen het met de verzekering. Dit scheelt je tijd, frustraties en onzekerheden.

Waarom een ENRA verzeKering?

Als scooterdealer en reparateur hebben we aardig wat ervaring met verzekeringen. We ervaren dat de ENRA bromfietsverzekering vele voordelen met zich meebrengt: een voordelige premie, uitgebreide dekking, gratis valhelmdekking tot €70,-, gratis verhaalservice, meteen 55% no-claimkorting en gratis hulpverlening bij ongevallen. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent.

Bij ENRA verzekeringen kun je kiezen uit drie verschillende basisverzekeringen: de WA-verzekering, diefstalverzekering en cascoverzekering. De verschillen van deze verzekeringen worden toegelicht in het bijgevoegde dekkingsoverzicht:

Ik neem graag contact met je op voor vrijblijvend advies over het verzekeren van jouw tweewieler.

Vul onderstaand formulier in en dan neem ik graag contact met je op.