NIEUW BIJ MD SCOOTERS: AGM E-BIKE EN KIQ ELEKTRISCHE STEP

IVA E-GO S3

 2.399,00 incl. btw

Specificaties:

• max 80km actieradius met enkele accu
• 2000 Watt Bosch motor
• Uitneembare Lithium-ion accu

Het is verstandig je scooter te verzekeren. Ook dit kunnen wij voor jou uit handen nemen, zodat jij zorgeloos kunt toeren. Voor vrijblijvend advies nemen we graag contact met je op.
Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal
Artikelnummer IVA-E-GO-S3 Categorie

Beschrijving

Specificaties:

• max 80km actieradius met enkele accu
• 2000 Watt Bosch motor
• Uitneembare Lithium-ion accu

Extra informatie

Kleur

Black, Matgroen, matzwart, Rood

FAQ

Een elektrische scooter wordt ook wel een e-scooter genoemd. De trend die we zien onder de auto’s vind ook plaats onder de scooters. De elektrische scooters zie je steeds meer in het verkeer, en in de toekomst verwachten we dat dit alleen maar zal stijgen. Het is een milieuvriendelijk alternatief van de benzine scooter.

Een elektrische scooter kent vele voordelen. Zo wordt de scooter met een elektrische motor aangedreven. Hierdoor is de scooter stiller dan benzine en is de scooter altijd startklaar vol vermogen. In de koudere maanden hoef je dus niet meer te wachten tot de scooter is warmgelopen. De accu hoeft alleen maar opgeladen te worden via het stopcontact en zorgt er dus voor dat je geen brandstofkosten meer hebt. Hierdoor zijn er ook minder onderhoudsgevoelige scooteronderdelen nodig en dus minder onderhoud. Je bespaart er dus ook aardig wat kosten mee!

Een ander belangrijk voordeel is natuurlijk dat de scooter geen uitlaatgassen uitstoot. Een e-scooter is dus een milieuvriendelijk transportmiddel. Omdat de scooter geen uitstoot heeft mag je in alle mileieuzones rijden.

Bij MD Scooters kun je zowel scooters kopen als leasen. We verkopen elektrische scooters van het merk IVA met een Bosch motor en een Samsung accupakket. IVA Mobility is al ruim 15 jaar specialist in mobiliteit en richt zich voornamelijk op elektrische voortuigen.

Voor meer informatie over het leasen van een scooter klik hier.