NIEUW BIJ MD SCOOTERS: AGM E-BIKE EN KIQ ELEKTRISCHE STEP

Doordat we kleine reparaties aan huis kunnen uitvoeren maken we het verschil.

MD Scooters is begonnen als mobiele werkplaats die ervoor zorgde om jou weer snel van A naar B te brengen. Ondertussen is er ook een pand bijgekomen waar we nog beter de grotere klussen kunnen aanpakken. Onderhoud, tuning, reparatie, schadetaxatie, het vinden van een passende scooter en een haal- en brengservice. Alles kan bij MD Scooters. Met de transparante communicatie van MD Scooters weet jij altijd waar je aan toe bent.

Mark Derksen, oprichter van MD Scooters, heeft al ruim 20 jaar ervaring in het repareren en onderhouden van scooters. Hij weet wat er nodig is om je scooter snel weer op de weg te helpen. Zo is MD Scooters altijd goed voorbereid voor elk defect. Met een grote voorraad aan onderdelen kun je weer snel de weg op!

MD Scooters wordt gekenmerkt door…

Snelheid & service

Doordat we kleine reparaties aan huis kunnen uitvoeren maken we het verschil. We hebben een divers aanbod aan onderdelen, zodat je zo snel mogelijk weer mobiel bent.

JARENLANGE ERVARING

Door onze jarenlange ervaring zijn we op de hoogte van de techniek van ieder merk en type scooter, en repareren we dus vrijwel alle merken.

KWALITEIT IS PRIORITEIT

Je scooter wordt uitgerust met onderdelen van de beste prijs-kwaliteit verhouding met de daarbij behorende garantie.